Project klas 4

Elk jaar organiseren vierdeklassers een project om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar hebben we geschaatst voor Benin. Dit jaar staat er een nieuw project op het programma. Fietsen. Voor het KWF.

Het Koningin Wilhelmina Fonds is een stichting die zich sterk maakt voor onderzoek naar de bestrijding van kanker. Het is een onderwerp waarmee helaas bijna iedereen te maken heeft. Een opa of oma, oom of tante, vriend of vriendin, vader of moeder.

Wij gaan samen doen wat we kunnen. Op donderdag 1 juni fietsen we met de hele school een sponsortocht. Drie leerlingen gaan op die dag in Frankrijk, ook voor het KWF, de Alpe d'Huez op fietsen. Verder zoeken we naar leerlingen die een uitdagende meerdaagse fietstocht willen maken. Geïnteresseerde leerlingen kunnen zich melden bij de heer Beute.