Uitwisselingen

Volgende week  ontvangt Sorghvliet uitwisselaars op school uit Frankrijk, Duitsland, Roemenië , Kroatië en IJsland. Alle uitwisselingen hebben een eigen programma; onderdelen die in ieder programma voorkomen zijn een bezoek aan school, het volgen van lesjes, een bezoek aan de musea en binnenstad van Den Haag én een bezoek aan Amsterdam. Dit jaar zijn er ook twee gezamenlijke activiteiten, namelijk een feest voor alle vierdeklassers en hun gasten op donderdagavond en een gezamenlijke sportochtend op vrijdag.

In de week van 3 april komen er nog 22 leerlingen uit Minnesota.

We hebben nog nooit zo veel leerlingen uit zoveel verschillende landen ontvangen. We hopen op een mooie week!