Christelijk Gymnasium Sorghvliet | Op Sorghvliet gebeurt meer Christelijk Gymnasium Sorghvliet Illustratie

Activiteiten

Speciaal voor leerlingen in klas 1

 


Brugklaswerkweek

We beginnen het schooljaar met een introductiedag. Op deze dag krijg je van alles uitgelegd over de school, het gebouw en leer je je klasgenoten wat beter kennen. Van woensdag tot en met vrijdag ga je op kamp. Je doet daar allerlei spelletjes om de namen van je klasgenoten en docenten nog beter te leren kennen. Verder leer je hoe je je agenda moet invullen (als je dat nog niet weet), doe je met je klas mee aan een spannende quiz en voer je een toneelstuk op. Het zijn gezellige en drukke dagen.


Feest leerjaar 1 en 2

Elk jaar hebben we een feest speciaal voor de leerlingen van klas 1 & 2. Dit feest wordt georganiseerd door het leerlingenbestuur en heeft altijd een speciaal thema. Kom lekker dansen en kletsen.


Sport

De gymdocenten organiseren o.a. een volleybaltoernooi tegen andere scholen. Sorghvliet heeft de wisselbeker al dikwijls gewonnen. Aan het eind van elke cursus is er een tennistoernooi. Ook de docenten doen hier aan mee. Dus als je goed kunt tennissen heb je kans ook eens een keer te winnen van je docent.  

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten zoals de schoolfeesten, sport- en cultuurdagen, musical, muziekavonden en filmavonden. Daar kun je hier meer over lezen.


 

© 2019 Gymnasium Sorghvliet

Tech qabana