Aemulatio

Beste leerlingen en docenten van Sorghvliet,

Na een afwezigheid van anderhalf jaar is het dan eindelijk zover: de Aemulatio, de schoolkrant van Sorghvliet, is terug! En hoe!

De Aemulatio is onder de vleugels van een nieuwe (hoofd)-redactie volledig gerestyled. De papieren versie is groter, kleurrijker en mooier geworden. Daarnaast is de Aemulatio nu ook online te vinden, in de vorm van de Aemu-website. De eerste en tweedeklassers krijgen dinsdag tijdens het vierde uur de papieren versie uitgedeeld. Hier is helaas maar een beperkte oplage van.

De Aemulatio mag dan compleet vernieuwd zijn, de oude en vertrouwde artikelen zoals de lerarenuitspraken en Raad de Leraar zijn er gewoon nog in te vinden, naast een aantal spiksplinternieuwe rubrieken, natuurlijk!

Wij wensen jullie, namens de gehele redactie, ongelooflijk veel leesplezier toe!
De Hoofdredactie van de Aemulatio