Honours Program

De aanmelding voor het Honours Program is weer begonnen. Leerlingen die meedoen met HPG gaan in de bovenbouw in ruim twee jaar een eigen bedacht project zelfstandig uitwerken terwijl zij ondertussen van allerlei competenties ontwikkelen. Zij die het tot een goed einde brengen, krijgen het Honours Certificate.

Het is niet per se voor leerlingen met een 8 gemiddeld. Het is voor leerlingen die een idee hebben en de bereidheid om het te gaan uitvoeren. Dat mag ook in teamverband. Doorzettingsvermogen is wel een vereiste. Mevrouw Welten heeft alle vierdeklassers een mail gestuurd met informatie. Aanmelden kan tot 7 november bij haar.