Sorghvliet, open huis en voorlichtingsavond

Kom je langs op een van onze voorlichtingsmomenten? Je hoeft je nergens voor aan te melden. Je bent welkom.

12 oktober 2022 Speuren in de klassieken, een kennismaking met ons gymnasium voor 8e groepers
inloop om 14.00 uur, start om 14.30 uur, einde om 17.00 uur.

5 november 2022 informatieochtend en kennismaking voor 8e groepers en hun ouders, van 10.00 tot 12.30 uur.

7 februari 2023 Open Huis, een kennismaking met Sorghvliet voor alle geinteresseerden, van 18.30 tot 21.00 uur.

9 februari 2023 Voorlichtingsavond, een informatieve avond en kennismaking voor ouders, van 19.30 tot 21.00 uur.

Als u bijzondere vragen heeft, kunt u een online afspraak maken met mw. Hagoort. Dat kan via het mailadres administratie@gymnasium-sorghvliet.nl U kunt daar ook met andere vragen terecht.

de brochure voor groep 8

Bekijk hier korte filmpjes die je kennis laten maken met Gymnasium Sorghvliet.

advies en aanmelding

Welk advies moet je hebben om op Sorghvliet als leerling te worden toegelaten? Wij laten de leerlingen toe die van de basisschool een VWO-advies gekregen hebben. Denk niet dat je briljant moet zijn om hier een goede schoolcarrière te volgen, want dat is niet waar. Als je aan bovenstaande eis voldoet en je wilt graag leren en dus ook je best doen, kun je heel ver komen.

Heb je vragen, vraag dan of je ouders contact opnemen met mevr. Hagoort per e-mail.

procedure aanmelding

Hier kunt u het aanmeldingsformulier downloaden voor het schooljaar 2023-2024. Wilt u dit formulier, samen met het BOVO-formulier (waarop de unieke code staat) en de keuzelijst mailen naar administratie@gymnasium-sorghvliet.nl. Vanaf zaterdag 11 februari 2023 t/m vrijdag 24 februari 2023 kunt u uw kind op deze manier aanmelden. Binnen een week ontvangt u dan een bevestiging van ontvangst.

De procedure voor de aanmelding voor Haagse VO-scholen vindt u hier.