Lustrum: 110 jaar

Onze school is een voortdurend veranderende gemeenschap die 110 jaar functioneert. Louis Couperus wandelde door de Haagse straten waar alleen trams en paardenwagens reden. Intussen snelden de eerste leerlingen en docenten van ons gymnasium zich naar school. Dat laatste is niet veranderd.

We hebben een mooi programma voor alle leerlingen. Het gaat om plezier, maar we zetten de leerlingen ook aan het denken. Juist bij een lustrum is het goed om stil te staan bij de houdbaarheid van onze leefomgeving. Met het thema Duurzaamheid  planten we bij de leerlingen een zaadje waarmee ze in de toekomst uit kunnen groeien tot (milieu)bewuste en verantwoordelijke volwassenen.  Een klein begin is al te maken door de QR-code hieronder te scannen of op deze link te klikken. Doe je mee?

We hopen dat onze leerlingen een mooie tijd hebben en dat iedereen zich onderdeel voelt van zowel de geschiedenis als het heden van deze school. Dat is belangrijk, want Sorghvliet zijn we met elkaar!

Klik HIER voor het complete programmaboekje.

PROGRAMMA 14 - 16 november 2018

Woensdag 14 november

• Lustrumontbijt
  • feestelijke opening in de Antonius Abt
  • bezoek aan Omniversum en Vossenjacht (klas 1)
  • Vossenjacht (klas 2)
  • Urban Arts workshops en voorstellingen (klas 3 en 4)
  • de lustrumverkleedquiz (klas 5 en 6)
  • ‘s Avonds is er een feest voor alle personeelsleden.

Donderdag 15 november

• Op deze dag vindt de inmiddels fameuze sportdag van Sorghvliet plaats. We zijn met elkaar in de sporthal van VELO.

Vrijdag 16 november

• Lezingen en workshops over duurzaamheid.
  • Foodtruckfestival
  • Triatlon
  • ‘s Avonds sluiten we het lustrum af met een spetterend feest in de Westwood. Het thema is: Hippies!