Lustrummusical

De musical

De Lustrummusical is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar haar eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een aanrader!

Shows

De aanvang van de show is 20.00 uur. Er is een pauze en de verwachte eindtijd is 22.30 uur.

Show 1 | Dinsdag 26 maart
Show 2 | Woensdag 27 maart
Show 3 | Donderdag 28 maart
Show 4 | Vrijdag 29 maart

Locatie

Voor deze productie maken wij weer gebruik van een voor ons vertrouwde plek: Theater de Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag.

Kaartverkoop

De kaarten voor leerlingen/studenten kosten € 10,-- per stuk.
De kaarten voor overige belangstellenden kosten € 12,50 per stuk.
Per voorstelling zijn 350 kaarten beschikbaar. Indien de voorstelling is uitverkocht berichten wij u hierover.

Kaarten online bestellen

Dit kan door het juiste bedrag te storten op ons rekeningnummer:
NL87 RABO 0105869333 t.n.v. Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Onder vermelding van:
- Naam
- Klas
- Datum
- Aantal kaarten van €10 & €12,50
- E-mailadres (het teken @ mag worden vervangen door 'AT').

Na ontvangst van het bedrag liggen de kaartjes tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor u klaar in de studieruimte van de school bij mevrouw Uytenhout-Odijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de kaartjes op school af te halen, dan liggen ze tussen 19.15 en 19.45 uur op de betreffende datum klaar in het theater.

Kaarten kopen in studieruimte

U kunt er ook voor kiezen de kaarten contant te betalen en direct mee te nemen. U bent hiervoor welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur in de studieruimte bij mevrouw Uytenhout-Odijk.

Vragen?

Die kunt u kwijt op dit mailadres.