onderwijs op school en op afstand

Vanaf dinsdag 2 juni mogen we onze leerlingen weer op school ontvangen. Het gebouw was de afgelopen weken stil en saai. Het is fijn dat onze leerlingen het straks weer tot leven wekken, maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Iedereen die ons schoolgebouw kent, weet dat dit ons voor een enorme uitdaging stelt. In de normale lokalen passen nu 8 leerlingen. 

Het ‘onderwijs op afstand’ blijft, zeker tot aan de zomervakantie, de basis van ons onderwijs. Vanaf 2 juni komen al onze leerlingen daarbij tenminste twee dagdelen per week naar school. Ze volgen lessen (in de grote ruimtes) en gaan, begeleid door docenten, in kleine groepen zelfstandig werken. De veiligheid van onze leerlingen en medewerkers staat voorop. We volgen hierbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM.

Op deze manier zorgen we ervoor dat Sorghvliet weer tot leven komt, dat we de geneugten van het ‘klassieke onderwijs’ weer kunnen ervaren én dat onze docenten en leerlingen gericht aan de slag kunnen blijven om kwalitatief onderwijs aan te bieden en ontvangen.  
 

onderwijs op school en op afstand

Archief