Superschool

Opnieuw noemt weekblad Elsevier Sorghvliet een van de beste scholen van Nederland.

"In de lijst met superscholen die Elsevier Weekblad deze week in het weekblad en op de website publiceert, staan slechts vier vwo-afdelingen [...] En dus ook het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag [...] De winnaars onderscheiden zich van andere scholen met goede onderwijsresultaten, zowel in de laagste klassen als de bovenbouw."

We zijn trots dat Elsevier ons een superschool noemt, tegelijk hebben we het gevoel dat er nog wel werk aan de winkel is. We halen echt niet bij elke leerling altijd het beste naar boven, maar we doen ons best en dat blijven we doen.

Deze periode staat in het teken van de zoektocht van achtstegroepers naar de voor hen meest geschikte school. Onze kennismakings- en voorlichtingsevenementen zijn inmiddels voorbij. Wij wensen de achtstegroepers veel succes bij het vinden van een goede middelbare school!

Kijk hier voor meer informatie.
En download onze nieuwe folder.
Dit filmpje geeft een kleine impressie van Sorghvliet.