Christelijk Gymnasium Sorghvliet | Op Sorghvliet gebeurt meer Christelijk Gymnasium Sorghvliet Illustratie

Fietsen voor KWF


Elk jaar organiseren vierdeklassers een project om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar hebben we geschaatst voor Benin. Dit jaar staat er een nieuw project op het programma. Fietsen. Voor het KWF.

Het Koningin Wilhelmina Fonds is een stichting die zich sterk maakt voor onderzoek naar de bestrijding van kanker. Het is een onderwerp waarmee helaas bijna iedereen te maken heeft. Een opa of oma, oom of tante, vriend of vriendin, vader of moeder. Vandaar ook de vraag: 'voor wie fiets jij?'

Wij gaan samen doen wat we kunnen. Op donderdag 1 juni fietsen we met de hele school een sponsortocht. Drie leerlingen gaan op die dag in Frankrijk, ook voor het KWF, de Alpe d'Huez op fietsen. Verder zullen we met ongeveer dertig leerlingen en docenten een uitdagende driedaagse fietstocht maken vanuit Den Haag via Haarlem,  Enkhuizen, Lelystad, Almere en Loosdrecht terug naar school: “Sorghvliet rondt Hoorn". Alle praktische informatie, contactgegevens, etappeschema’s, paklijsten en deelnemersinfo over die reis zijn in dit boekje te vinden. 

Op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/sorghvlietrondthoorn/) staat van alles over deze tocht. Onze sponsoren en wij worden nóg enthousiaster als deze pagina vaak bezocht wordt en veel van de berichten geliked worden!
 


 

© 2018 Gymnasium Sorghvliet

Tech qabana