Klas 4: uitwisseling Krefeld

De uitwisseling naar Krefeld was fantastisch. De heen- en terugreis waren gelukkig snel en zonder problemen verlopen. Eenmaal in Krefeld werden we allemaal van harte welkom geheten door de leraren en leerlingen. Daarna ging iedereen met zijn partner mee naar huis en hebben we in de middag en avond elkaar beter leren kennen. Door de weeks hebben we veel verschillende activiteiten gedaan. Om een paar voorbeelden te geven:

• We hebben een stadsrally gedaan,
  • zijn naar de bioscoop geweest
  •  en we hebben ook nog met z’n allen gebowld.
  • De leerlingen hebben ons de stad ook heel goed laten zien door dingen met ons te doen zoals uit eten gaan.

In deze week in Krefeld hebben we nieuwe vriendschappen gesloten en ook ons Duits goed kunnen oefenen. Om het dus kort samen te vatten was deze uitwisseling een leerzame ervaring die we nooit zullen vergeten. We verheugen ons al heel erg op de aankomst van de Duitse leerlingen in Den Haag en hopen dat wij er ook zo’n fenomenale week van kunnen maken.

Atahan Albayrak, 4B

Bekijk defoto's.