Christelijk Gymnasium Sorghvliet | Op Sorghvliet gebeurt meer Christelijk Gymnasium Sorghvliet Illustratie

Rugbytoernooi


Sorghvliet rugby teams vallen  net buiten de prijzen op Haags Rugby toernooi!

Het onderbouwteam, The Hooligans en het bovenbouwteam The Kicktators hebben zich afgelopen vrijdag kranig geweerd op het Haagse rugby scholentoernooi, georganiseerd op de Haagse Rugby Club.

The Hooligans wonnen alle drie hun wedstrijden tegen HMl 1 en 2 en een team van HRC, maar moesten het in de kruisfinale opnemen tegen het bovenbouwteam van Segbroek, waartegen zij fysiek - maar niet moreel - het onderspit delfden.

The Kicktators speelden hun eerste wedstrijd tegen Segbroek gelijk en wonnen de volgende twee wedstrijden, maar ze verloren in hun finale net van Segbroek dat spelers van de Rugby Academy in haar gelederen had. Al met al mooie resultaten!

Aan de fraaie door de heren Ramadawhoebe en de  Bosch Kemper gesponsorde shirts heeft het niet gelegen, evenmin aan de belangstelling van Sorghvlietouders langs de lijn.

De razendsnelle Sinthujan verdraaide in de finale, op één van zijn excursies naar een try, helaas zijn knie en moest na afloop een bezoekje aan het ziekenhuis afleggen. Het gaat inmiddels weer redelijk met hem.


© 2018 Gymnasium Sorghvliet

Tech qabana