Welkom op Sorghvliet!

Woensdag 16 januari kregen we het diep bedroevende bericht dat onze collega, Gert Treurniet, na een kort ziekbed is overleden. Gert was onze docent wiskunde, voorzitter van die sectie, mentor, inspirator, een vraagbaak voor ons allen en een warm, wijs en goed mens.

Wij zijn verdrietig en geschokt door de snelheid waarmee Gert uit ons leven is verdwenen.

Donderdag 17 januari zijn er geen lessen. Het docententeam komt bij elkaar om dit verdriet te delen.

Leerlingen zijn, als ze dat willen, vanaf 11.00 uur welkom op school. We richten een ruimte in waar leerlingen hun herinneringen aan de heer Treurniet kunnen opschrijven en delen. Er zullen vertrouwenspersonen en mentoren aanwezig zijn om de leerlingen te ontvangen en bij te staan.

Vrijdagochtend starten we de dag met een bijzondere opening, daarna hervatten we de lessen. Volgende week is er een herdenking voor iedereen die zich bij Sorghvliet betrokken voelt. We hopen dat we elkaar de komende tijd van intens verdriet en gemis kunnen steunen.