exameninfo

Het is voor de zesdeklassers een belangrijk jaar. Hieronder staan interessante links die leerlingen kunnen gebruiken om zich voor te bereiden op het examen. Voor vragen over studiekeuze kunnen leerlingen terecht bij de decaan, mevrouw Rackwitz. Voor alle andere vragen kunnen zij terecht bij mevrouw Hulshof is de afdelingsleider en secretaris van het examen. 

PTA en examenreglement klas 5

PTA en examenreglement klas 6

examenrooster 2020
eerste tijdvak

interactieve toets, oefenexamens,  uitwerkingen
examenbundel

examencursus
Sta je er nog niet sterk genoeg voor, dan is een examencursus van de Rijksuniveristeit Leiden een goed idee

mededelingen en regelgeving
Het Examenblad, de officiële website voor de examens in het Voortgezet Onderwijs, met mededelingen en regelgeving rond de eindexamens

klachten?
Klachten over het examen? LAKS!

Cito
Cito

examentraining in de buurt
Wij werken, net als voorgaande jaren, samen met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden op het Segbroek College op de Klaverstraat en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Inschrijven voor een examentraining kan via www.lyceo.nl/sorghvliet. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op Lyceo.